Vacature plaatsen

Om een vacature te plaatsen is een account bij de KNLTB nodig. Tennisverenigingen kunnen met hun bestaande gegevens inloggen. Andere tenniswerkgevers - zoals scholen en commerciële centra's - moeten eerste een account aanmaken bij de KNLTB.

Ben je een tennisvereniging?

  • Vacatures plaatsen is momenteel gratis. Login met de standaard inloggegevens van de KNLTB en plaats jouw vacatures direct op dit vacatureplatform.

  • Wil je direct een trainer in onze online database zoeken en contacten? Login met jouw verenigingsgegevens en koop '30 dagen database toegang' voor EUR 100,-


Ben je geen tennisvereniging maar wel een tennis werkgever (bv. scholen en commerciële centra's)?

  • Voor het plaatsen van vacatures betaal je 250 euro per jaar, hiermee kun je gedurende 12 maanden vacatures plaatsen. Tot 1 oktober 2022 is deze dienst echter volledig gratis. Meld je via deze link aan bij de KNLTB,waarna je toegang krijg tot het platform. Log daarna in met jouw gegevens en koop het abonnement op het vacatureplatform.

  • Wil je direct een leraar in onze online database zoeken en met hem of haar contact opnemen? Meld je dan via deze link aan bij de KNLTB, waarna je toegang krijgt tot het platform. Log daarna in met jouw gegevens en koop 30 dagen toegang voor EUR 100,-


Ben je een trainer?
Trainers kunnen geen vacatures plaatsen.